[Trailer] Syndicate

Go down

[Trailer] Syndicate

Post by frankwolf on Mon Dec 26, 2011 9:32 amCốt Truyện :

Năm 2069: Không còn chi phối bởi các chính trị gia, các nước phát triển được phân chia thành các vùng kiểm soát bởi những tập đoàn công nghệ cao . Những tập đoàn này đã cách mạng hóa cách thức con người truy cập vào dữ liệu kỹ thuật số. Kể từ khi con người đòi hỏi một thiết bị để truy cập dữ liệu của thế giới và công nghệ điều khiển , họ có thể làm điều này trong nháy mắt thông qua cấy ghép chip vào hệ thần kinh.

Con người đã kéo đến để được cấp ghép "Chip'd" và tận hưởng tất cả những gì mà nó mang đến cho họ : nhà ở, y tế, ngân hàng, bảo hiểm, giáo dục, giải trí và công việc . Một cuộc sồng gần như đầy đủ . Đổi lại, các tập đoàn đã đạt được những điều chưa từng có , quyền kiểm soát, đối với cá nhân và hành vi của con người . Với sự giám sát lỏng lẻo của chính phủ , thương trường đã trở thành chiến trường . Các tập đoàn lao vào tranh giành lẫn nhau đến khi không còn thị trường nào nữa .

Game dự kiến sẽ phát hành trên PC , Xbox 360 ,PlayStation 3 vào năm 2012


Trailer :
Plot :

2069: No longer governed by politicians, the developed world is divided up into regions controlled by mega-corporations known as syndicates. These syndicates have revolutionized how the consumer interacts with the digital world. Since the consumer requires a device to access the world's data and control technology, they can do this in the blink of an eye via neural chip implant.

Civilians flocked to be "Chip'd" and enjoy all that their selected syndicate has to offer: housing, medical, banking, insurance, education, entertainment and jobs. One complete package. One complete lifestyle. In return, the syndicates gained unprecedented insights, and control, over the individual and their behavior. With little government oversight, business has become war. The syndicates will stop at nothing for ultimate market dominance.

At the first line of this war are the agents, the syndicate's bio-engineered and chip-augmented enforcers. They can breach anything in the wired dataverse, including their enemies, their weapons and the environment that surrounds them, making them the most efficient and deadly technological weapons in the world. Take on the role of Miles Kilo, EuroCorp's latest prototype agent, and embark on a brutal action adventure of corruption and revenge.

Gameplay :
Screen :

Spoiler:http://7b65445c87895223f71a165e4e3a3e60_39347151.syndicatecoopfinal07.jpg" alt="" />

_________________
frankwolf
frankwolf
Administrator
Administrator

Posts : 825
Join date : 2011-12-06

View user profile

Back to top Go down

Re: [Trailer] Syndicate

Post by persibbandung on Mon Dec 26, 2011 11:42 am

MMmm watch Gameplay video
persibbandung
persibbandung
Member
Member

Posts : 17
Join date : 2011-12-06
Age : 35
Location : Bandung

View user profile

Back to top Go down

Re: [Trailer] Syndicate

Post by sixindra on Mon Dec 26, 2011 5:41 pm

welll...this game will gonna be very interesting fps....wait for it...
sixindra
sixindra
Member
Member

Posts : 7
Join date : 2011-12-08

View user profile

Back to top Go down

Re: [Trailer] Syndicate

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum