[Trailer] Journey

Go down

[Trailer] Journey

Post by frankwolf on Sun Jan 08, 2012 8:23 pm


Plot : In Journey, the player takes the role of a robed figure in a desert. The game features no map or instructions, only a large mountain in the distance that the player journeys toward. While traveling the player can encounter other players, one at a time, if they are playing online. Players cannot speak to each other, but can help each other in their journey or not as they wish. Players met online will not be identified with a username and voice or text communication will not be possible with the other player. According to designer Jenova Chen, "it's about two strangers who meet online. They don't know who they are or how old they are. All they know is, that is another human being." The only way players can communicate audibly with each other is with a wordless shout. Players will have symbols on the front of their robes for identification, so that the player can tell whether they have met that traveler before or not.

While traveling through the desert, players can come across pieces of cloth that can be collected and used to fly for brief periods. The game world also includes magical objects and ruins, though Thatgamecompany has not explained what purpose they serve. Hidden areas will contain tapestries and other clues as to the events leading up to the game, the story of which has not yet been announced.


Thông Tin :
Trong Journey, người chơi nhập vai một lữ khách cô đơn trên sa mạc với một nhiệm vụ duy nhất là đi tới ngọn núi luôn hiện lên mờ ảo phía xa. Trên thực tế đây là một trò chơi trực tuyến và game thủ có thể bắt gặp những người bạn đồng hành với mình trên quãng đường dài. Tuy nhiên, hãng phát triển không cho phép các game thủ giao tiếp với nhau bằng giọng nói hay ký tự. Tên của người chơi khác cũng là một bí mật. Âm thanh duy nhất mà nhân vật có thể phát ra là một tiếng thét không lời. Dẫu vậy, người chơi có thể giúp đỡ các nhân vật khác trong một số nhiệm vụ. Áo choàng của mỗi người sẽ có những ký hiệu riêng để nhận biết có thể cùng hợp tác với nhau, vượt qua những chướng ngại trong tương lai.

Trên sa mạc, game thủ có thể bắt gặp một vài mảnh vải, kết hợp lại có tác dụng như dù bay trong một thời gian ngắn. Thế giới game cũng ẩn chứa những khu vực di tích và các kẻ thù có phép thuật, cũng như nhiều điều bí ẩn khác. Tuy nhiên, hãng phát hành không hề hé lộ các thông tin chi tiết về những vấn đề này.
Trailer :Gameplay :Screen :
Spoiler:_________________
frankwolf
frankwolf
Administrator
Administrator

Posts : 825
Join date : 2011-12-06

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum